DETALII SI REGULI

Acest blog se ocupa de vanzarea produselor Farcom, la pret de producator. Produsele sunt comandate direct de la producator pe baza comenzii facute de client. Produsele nu sunt pe stoc (cele pe stoc vor fi mentionate).
Prin urmare in urma comenzii facute, jumate din pretul comenzii, va trebui sa fie achitat intr-un cont bancar, pentru a se evita neridicarea coletului cu produse, iar daca acest lucru se intampla va fi pe cheltuiala clientului, nu a noastra.
Contul bancar va fi trimis in email-ul clientului .De la momentul primirii sumei, comanda va fi plasata si va ajunge in cel mai scurt timp la client.
Va multumim.

miercuri, 10 aprilie 2013

Masca-tratament parTratament pentru păr SERI NATURAL pentru păr vopsit 1000 ml ce intensifică culoarea şi asigură un plus de strălucire şi vitalitate.
Acest produs profesional – cu extract natural de hibiscus şi oxidanţi din seminţe de struguri, asigură o protecţie intensivă a culorii părului şi acţionează ca un strat protector împotiva daunelor ambientale şi a decolorării.
Ajută la menţinerea unui păr sănătos şi oferă îngrijire profesională acestuia.
Se întinde de la rădăcină spre capete, masînd uşor. Se lasă să acţioneze timp de 3 minute, după care se clăteşte din abundenţă.

Pret: 80 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu