DETALII SI REGULI

Acest blog se ocupa de vanzarea produselor Farcom, la pret de producator. Produsele sunt comandate direct de la producator pe baza comenzii facute de client. Produsele nu sunt pe stoc (cele pe stoc vor fi mentionate).
Prin urmare in urma comenzii facute, jumate din pretul comenzii, va trebui sa fie achitat intr-un cont bancar, pentru a se evita neridicarea coletului cu produse, iar daca acest lucru se intampla va fi pe cheltuiala clientului, nu a noastra.
Contul bancar va fi trimis in email-ul clientului .De la momentul primirii sumei, comanda va fi plasata si va ajunge in cel mai scurt timp la client.
Va multumim.

miercuri, 10 aprilie 2013

Tratament-masca par

Tratament pentru păr SERI NATURAL pentru păr uscat şi degradat 1000 ml. Tratamentul pentru păr uscat oferă protecţie intensivă firului de păr, îl repară şi îl hrăneşte datorită extractelor naturale din miere şi migdale; este bogat în amino-acizi, vitamina A, B1, B2, C, E şi minerale. Aceste ingrediente au proprietăţi de hidratare şi întinerire, astfel ajută părul să-şi redobîndească strălucirea.
Este ideal pentru părul decolorat; hrăneşte şi hidratează în profunzime părul uscat şi deteriorat.
Se întinde de la rădăcină spre capete, masînd uşor. Se lasă să acţioneze timp de 3 minute, după care se clăteşte din abundenţă.
Părul va deveni plin de viaţă şi strălucitor.


Pret : 80 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu